Βιογραφικό

 Γεννήθηκα στην Αθήνα και σπούδασα στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από την οποία αποφοίτησα το 1998. Μετά την αποφοίτηση μου και την ολοκλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου εργάστηκα ως ιατρός σε αποστολές των Γιατρών Χωρίς Σύνορα Ελλάδας, εντός κι εκτός της χώρας.


 Εκπαιδεύτηκα από το 2002 έως το 2007 στην ειδικότητα της Παθολογίας στην Ε’ Παθολογική Κλινική και Κλινική Λοιμώξεων  του ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός» και μετά το τέλος της εργάστηκα ως επιμελήτρια Παθολογίας στην Γ’ Παθολογική και Ηπατολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» από το 2008 έως το 2011.

 
 Κατά τη διετή απασχόληση μου στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. από το 2011-2013 εργάστηκα σε θέματα και προγράμματα Δημόσιας Υγείας, ενώ από τα μέσα του 2015 ασχολούμαι με την πρόληψη των επαγγελματικών ασθενειών και την προαγωγή της Υγείας στους χώρους εργασίας.

 
 Η συνειδητοποίηση της ευρύτερης έννοιας της Υγείας, των αδυναμιών της Κλασσικής Ιατρικής για την ολιστική  προσέγγιση των ασθενών και την ουσιαστική θεραπεία του σώματος ή του νου καθώς και η ανάγκη διεύρυνσης των θεραπευτικών δυνατοτήτων μου, με οδήγησαν  στο ταξίδι της εξερεύνησης των συμπληρωματικών-εναλλακτικών θεραπειών. Το 2013 ξεκίνησα να φοιτώ στην Ακαδημία  Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής ρεφλεξολογία και σχεδόν ταυτόχρονα βελονισμό κι έλαβα το Δίπλωμα Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής και Κινέζικου Βελονισμού το 2015. Από το 2019 εκπαιδεύομαι στον ωτοβελονισμό και ωτική νευροτροποποίηση μέσα από σεμινάρια της International Auricular Neuromodulation Academy®, του καθηγητή Dr. Giancarlo Bazzoni.


Παρακολουθώ ασθενείς στο ιατρείο μου απ’ το 2010, ενώ στην παρούσα φάση, εφαρμόζω την κλασσική ιατρική θεραπευτική, την κινέζικη ιατρική, τον κινέζικο βελονισμό και τον ωτοβελονισμό, μεμονωμένα ή σε συνδυασμό μεταξύ τους, ανάλογα με τις κλινικές περιπτώσεις και την επιθυμία των ασθενών που επισκέπτονται το ιατρείο.Επιπλέον, διδάσκω σε σπουδαστές της Ακαδημίας Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής και κατά διαστήματα οργανώνω σεμινάρια ενημερωτικού χαρακτήρα σχετικά με την πρόληψη της υγείας και ευεξία ή την Κινεζική Ιατρική και τον βελονισμό. 

 

Υπηρεσίες που προσφέρονται στο ιατρείο

• Πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία οξέων και χρόνιων ασθενειών βάσει των αρχών της κλασσικής εσωτερικής παθολογίας, αλλά και

 • πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία οξέων και χρόνιων ασθενειών σε συνδυασμό με τις αρχές της παραδοσιακής Κινεζικής ιατρικής και κατά περίπτωση εφαρμογή θεραπείας με

• κινέζικο βελονισμό ή/και μοξαθεραπεία ή ωτοβελονισμό

• διατροφικές συμβουλές με βάση την παραδοσιακή Κινεζική ιατρική

• βοτανοθεραπεία

 

Επίσης γίνονται κατ’ οίκον επισκέψεις και θεραπείες βελονισμού σε ασθενείς με ιδιαίτερες ανάγκες. 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID-19                                      
Οι ιατροί πρέπει να ανταποκρίνονται με κάθε δυνατό τρόπο στις ανάγκες υγείας του πληθυσμού.
Για το λόγο αυτό, για την προστασία της υγείας ασθενών και επισκεπτών και την αποφυγή μετάδοσης του ιού SARS-CoV2, η οποία θεωρείται επιβεβλημένη στην παρούσα φάση, το πρόγραμμα του ιατρείου έχει τροποποιηθεί και πραγματοποιείται ως εξής:            
· Ραντεβού προγραμματίζεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας για την διευκρίνιση της φύσης του περιστατικού, ή
· γίνεται εκτίμηση της υγείας των ασθενών με συνεδρία τηλεϊατρικής, εάν είναι επιθυμητό 
· συνταγογράφηση (και άυλη)  
· πραγματοποιούνται επισκέψεις κατ’ οίκον μόνο σε μεμονωμένες επιβεβλημένες περιπτώσεις επείγοντος χαρακτήρα.                   
Τα ανωτέρω θα ισχύουν για το χρονικό διάστημα έντονης κυκλοφορίας του ιού και θα τροποποιηθούν κατόπιν νέων επιδημιολογικών δεδομένων για τη νόσο COVID-19.                       
Στοιχεία επικοινωνίας ιατρείου: 2108020302, 6944774214,        e-mail: ystasinop@yahoo.gr