Βιογραφικό


Γεννήθηκα στην Αθήνα και σπούδασα στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από την οποία αποφοίτησα το 1998. Μετά την αποφοίτηση μου και την ολοκλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου εργάστηκα ως ιατρός σε αποστολές των Γιατρών Χωρίς Σύνορα Ελλάδας, εντός κι εκτός της χώρας.

Εκπαιδεύτηκα από το 2002 έως το 2007 στην ειδικότητα της Παθολογίας στην Ε’ Παθολογική Κλινική και Κλινική Λοιμώξεων  του ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός» και μετά το τέλος της εργάστηκα ως επιμελήτρια Παθολογίας στην Γ’ Παθολογική και Ηπατολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» από το 2008 έως το 2011.

Κατά τη διετή απασχόληση μου στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. από το 2011-2013 εργάστηκα σε θέματα και προγράμματα Δημόσιας Υγείας, ενώ από τα μέσα του 2015 ασχολούμαι με την πρόληψη των επαγγελματικών ασθενειών και την προαγωγή της Υγείας στους χώρους εργασίας.

Η συνειδητοποίηση της ευρύτερης έννοιας της Υγείας, των αδυναμιών της Κλασσικής Ιατρικής για την ολιστική  προσέγγιση των ασθενών και την ουσιαστική θεραπεία του σώματος ή του νου καθώς και η ανάγκη διεύρυνσης των θεραπευτικών δυνατοτήτων μου, με οδήγησαν  στο ταξίδι της εξερεύνησης των συμπληρωματικών-εναλλακτικών θεραπειών. Το 2013 ξεκίνησα να φοιτώ στην Ακαδημία  Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής ρεφλεξολογία και σχεδόν ταυτόχρονα βελονισμό κι έλαβα το Δίπλωμα Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής και Κινέζικου Βελονισμού το 2015.

Παρακολουθώ ασθενείς στο ιατρείο μου απ’ το 2010, ενώ στην παρούσα φάση, εφαρμόζω την κλασσική ιατρική θεραπευτική, την κινέζικη ιατρική και το βελονισμό, μεμονωμένα ή σε συνδυασμό μεταξύ τους, ανάλογα με τις κλινικές περιπτώσεις και την επιθυμία των ασθενών που επισκέπτονται το ιατρείο. 

Ιατρείο

Βορ. Ηπείρου 25 και Πεντέλης,
15126 Μαρούσι 

τηλ : 210 8020302
Δευτέρα - Τρίτη- Πέμπτη
6.00 - 9.00 μ.μ., κατόπιν ραντεβού